๐™’๐™–๐™–๐™ง๐™ค๐™ข ๐™ž๐™  ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™ก๐™–๐™จ๐™จ๐™ž๐™ ๐™–๐™–๐™ก ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™–๐™ก๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ค๐™ฃ ๐™ฉ๐™๐™š ๐™Ÿ๐™ค๐™— ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ

In mijn trajecten worden klassikale trainingen altijd opgevolgd door on the job trainingen.

Voorafgaand aan het traject voer ik een scan uit, waardoor ik een goed beeld krijg van de ontwikkelpunten en vaardigheden van de cursisten, van de bedrijfsprocessen en van de middelen.

Tijdens de klassikale trainingen krijgen de cursisten vervolgens al nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden aangereikt met betrekking tot het gewenste resultaat.

Maar pas tijdens de on the job trainingen vindt het optimale maatwerk plaats. Pas dan zie ik per individu waar we de scherpte aan kunnen brengen, waar uitdagingen liggen en waar echt hun krachten liggen. Dan kunnen wij 1 op 1 nog meer rendement uit de trainingen halen en kan de cursist nog prettiger en verder ontwikkelen.

Daarnaast is iedere markt / branche / klant weer anders, tijdens de on the job trainingen vindt ook op dat vlak de verdieping van het maatwerk plaats.