10 jaar Salescom Solutions!!!

Salescom Solutions bestaat in februari 10 jaar. Het getal 10 wordt geassocieerd met leiderschap, vastberadenheid, vertrouwen en onafhankelijkheid. Nummer 10 betekent dat je je eigen bestemming moet creรซren.

En laat dit nu precies zijn waarom ik ooit gestart ben met Salescom. Mensen die mij goed kennen, weten van mijn drang naar onafhankelijkheid (dat ik het zelfs lastig vind om voor een baas te werken en orders zomaar op te volgen ๐Ÿ˜Š). Daarnaast heb ik vanaf het begin volledig vertrouwen gehad dat dit zou gaan werken. Ook al vond ik het heel spannend en eng in het begin.

Wat een mooie, zware, leuke, spannende, vrolijke, resultaatvolle, fijne, betekenisvolle tijd is dit geweest. Geen emotie die niet voorbij is gekomen en die mij uiteindelijk ook weer iets gebracht heeft.

Vaak praten we niet over de strijd die leveren en over het verdriet wat we hebben gehad. Vaak zijn we alleen bezig met de successen die we boeken. Dit alles heeft mij dus enorm veel gebracht. Zonder dit was ik nooit zo in balans geweest als nu. Was ik nooit in staat geweest om samen met mijn klanten de resultaten te boeken zoals ik dat nu doe.

En zonder mijn fijne klanten, cursisten en vertrouwen dat zij mij gegeven hebben en nog steeds geven, had ik hier nu niet op dit punt gestaan. En ook mijn lieve vrienden en familie, die mij al deze jaren gesteund hebben: DANK JE WEL