8 jaar ondernemen

๐Ÿ‘‰ Even terug in dienst

๐Ÿ‘‰ 3 nieuwe websites

๐Ÿ‘‰ 60 urige werkweken (maar soms ook heerlijk 32 uur)

๐Ÿ‘‰ 1 burnout

๐Ÿ‘‰ 100% balans (teruggevonden)

๐Ÿ‘‰ En…honderden cursisten en klanten die mij hebben gebracht waar ik nu sta.

Gewoon weer in dienst (dat heb ik weer even geprobeerd, maar nee). Ik heb op het randje van een faillissement gestaan en ben er weer bovenop gekomen.
Vaak praten we niet over de strijd die leveren en over het verdriet wat we hebben gehad. Vaak zijn we alleen bezig met de successen die we boeken.

Dit alles heeft mij dus enorm veel gebracht. Zonder dit was ik nooit zo in balans geweest als nu. Was ik nooit in staat geweest om samen met mijn klanten de resultaten te boeken zoals ik dat nu doe.

Het is niet altijd makkelijk. En dat is okรฉ. En je mag wel eens vechten en verdrietig zijn. Of dat is alles gewoon even compleet fucked up is. En als het even niet lukt, dan faal je niet. Falen bestaat niet voor mij. Het lukt alleen even niet op dat moment. Zonder de momenten dat het niet lukt, zal je ook niet optimaal van jouw successen kunnen genieten.

Dus, vier je successen en leer van de momenten waarop het even niet gaat.