Die vervelende keuzes toch ook altijd!

Dit was toch weer eens lastig

Het leven bestaat uit keuzes maken, dat weten we allemaal. Het komt regelmatig voorbij in mijn coachings en trainingen.

En dan kom je er zelf voor te staan.

De twee “corona” jaren waren niet mijn beste jaren, ik had een stuk minder werk dan normaal. Maar het bood ook weer nieuwe kansen.

Zo besloot ik om echt werk te maken van mijn hobby en te starten met Livre Vintage & more.

Ik schreef mij in, kocht na een paar maanden een bus en……………………

Twee maanden later groeit Salescom Solutions weer de pan uit en zit ik zo goed als vol tot eind dit jaar.

En toen moest ik keuzes gaan maken. Want ik heb wel degelijk geleerd van mijn burn-out. De balans tussen werk en privé in de gaten houden. Hoe leuk mijn werk ook is (beide bedrijven) het blijft werk. En ik werkte even iets te veel (zeg maar gerust veel te veel) de laatste maanden.

Dus tijd voor keuzes en wat kan dat toch lastig zijn; Livre vintage gaat op een laag pitje.

Verschrikkelijk wanneer ik de schuur binnen kom en die staat niet bomvol met vintage meubels.

Maar wat heerlijk om in de weekenden rust te kunnen nemen, niet te veel te moeten (soms nog wat inkopen doen, maar niet meer ieder weekend twee dagen op pad) en vooral doen waar ik en mijn hoofd en mijn lijf, op dat moment behoefte aan hebben.

Welke lastige keuzes heb jij moeten maken de laatste tijd?