Wil je meer omzet genereren? Ga dan de verbinding aan met je klanten!

Echte verbindingen aangaan met je klanten.

Vanuit Salescom Solutions help ik medewerkers in alle lagen van jouw organisatie – directie, managers, medewerkers – een รฉchte verbinding te maken met klanten. En dankzij een oprechte verbinding met klanten genereer je meer omzet!

Maar het begint intern; laat ook de medewerkers en teams de verbinding met elkaar aangaan. Leer ze met training en coaching hun eigen potentieel en talenten optimaal in te zetten. Met iedereen op de juiste plek haal je meer resultaat uit de inspanningen van je medewerkers.

Want wanneer het intern klopt op het gebied van communicatie en beleving en verbinding, dan zal dit ook extern gaan renderen.

Toon oprechte interesse in de klanten, niet alleen in wat ze zakelijk doen, waar ze tegen aan lopen, maar ook in wie ze als mens zijn. Sales blijft onder andere een kwestie van gunnen. En je gaat pas iemand iets gunnen wanneer het goed voelt, wanneer hij of zij zich gehoord voelt en oprechte interesse ervaart.

Wil je weten hoe dit beter kan binnen jouw organisatie? Ik ga graag het gesprek met je aan, of vraag direct een gratis scan aan via mijn website.