salescom-solutions-logo-zonder-tekst
Laten wij samenwerken
info@salescomsolutions.com

Ga voor goud met Salescom Solutions.

Breda

+31 (0)76 – 887 75 40

info@salescomsolutions.nl

Search here!
Gedrag veranderen Salescom Solutions

Het vergroten van omzet, nieuwe klanten winnen, bestaande klanten houden en verder uitbouwen.

Het vergroten van omzet, nieuwe klanten winnen, bestaande klanten houden en verder uitbouwen.

Iedere organisatie is op zoek naar hoe ze dit continue weer voor elkaar krijgen. De ingrediënten voor meer omzet bestaan vaak uit een combinatie van salesactiviteiten en de inzet van je mensen. Uiteraard spelen je producten/diensten en processen hier ook een rol bij om meer omzet te realiseren.

Salescom Solutions verzorgt niet alleen standaard trainingen, maar helpt ook bij het zetten van de juiste stappen om de hele organisatie het verschil te laten maken. Met de jarenlange ervaring worden deze momenten vertaald naar vaardigheden en gedrag die van belang zijn bij het vergroten van de commerciële slagkracht.

Intenties leiden niet tot meer omzet. Gedrag wel. Dat is het vertrekpunt in de Salescom Solutions aanpak. 

Er is meer voor nodig dan alleen het trainen op vaardigheden. Juist ook de aansturing van management en directie en het geven van concrete prikkels zorgen ervoor dat het nieuwe sales gedrag inslijpt. Zo ontstaat blijvende commerciële slagkracht met als resultaat meer omzet.

Wil je ook de commerciële slagkracht van jouw organisatie blijvend vergroten? Bekijk onze sales trainingen of neem contact voor een maatwerk traject.